Energean Kavala BC: Στόχος το σερί, αρχίζοντας από τον Ερμή Αγιάς

Ακόμα ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός, το Σάββατο (16/3) στις 17.00 στο «Αλ. Δήμογλου»

Μια σειρά από δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζει, ξεκινάει για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να βρεθεί πάνω από την γραμμή του άμεσου υποβιβασμού (που είναι και ο πρώτης της στόχος) θα πρέπει πάση θυσία να κάνει ένα μικρό σερί δύο νικών αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή Αγιάς το Σάββατο (16/3) στο κλειστό της Καλαμίτσας!

Ανεβασμένος ο Σίμας

Τα δεδομένα με την προσθήκη του Σίμας Μπουτερλεβίτσιους είναι λίγο ή πολύ γνωστά στους φίλους της ομάδας. Ο Λιθουανός θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Energean Kavala BC και είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει την ομάδα σε πολλά σημεία. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν υπάρχει ακόμα χρόνος για να σωθεί η παρτίδα; Σ’ αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ και την έκδοση του δελτίου του από την ΕΟΚ, το κλίμα στην ομάδα είναι σαφώς καλύτερο. Η ψυχολογία του ίδιου είναι ανεβασμένη και το ίδιο συμβαίνει και με τους συμπαίκτες του.

Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Να ξεκινήσουμε από την άμυνα …»

Το έργο της Καβάλας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και ο αντίπαλος είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας. Μιλώντας για την αναμέτρηση ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης τόνισε ότι «αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και στην φετινή της πορεία έχει καταφέρει να κερδίσει και τους 2 πρώτους του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό μονάχα λέει πολλά! Έχει ένα γεμάτο ρόστερ και μεγάλη εμπειρία με παίκτες όπως ο Κόμματος. Εμείς όμως είμαι υποχρεωμένοι να βγάλουμε ενέργεια και ξεκινώντας από την άμυνα να πάρουμε τη νίκη, έχοντας πάνω απ’ όλα την στήριξη του κόσμου»!

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα και προβλήματα, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και αρκετό καιρό, δεδομένου σε κάθε αγωνιστική είχε κάποια απουσία. Εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί με πλήρη σύνθεση, μιας και ο Κουμλέλης ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.