Νάσος Αθανασίου: Δεν δέχομαι από κανέναν να συκοφαντεί το όνομα μου

Ανάρτηση στο fb με την οποία δηλώνει την απογοήτευση του για τα σχόλια ορισμένων, μετά το παιχνίδι με το Παραλίμνιο, από τον τερματοφύλακα του Νέστου

Μια δήλωση απογοήτευσης, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο τερματοφύλακας του Νέστου Νάσου Αθανασίου, που βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής από ορισμένους μετά το τέλος του αγώνα με το Παραλίμνιο στην Χρυσούπολη, από το αποτέλεσμα του οποίου η ομάδα του έχασε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην ανάρτηση του αυτή τονίζει με έμφαση ότι δεν δέχεται από κανέναν να συκοφαντεί το όνομα του, τονίζοντας ότι δύο χρόνια στο Νέστο δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν. Χρησιμοποιεί μάλιστα ως παράδειγμα τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε σε κάθε παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΑΟΚ.

«Δήλωση απογοήτευσης, κι όχι απολογίας, προς συγκεκριμένους ανθρώπους…»

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Η ποδοσφαιρική μου «καριέρα» η οποία κατ’ επιλογήν συνεχίζεται στη Γ’ Εθνική καθώς και η επιχειρηματική μου δραστηριότητα με 2 χώρους παροχής υπηρεσιών (το τονίζω όσον αναφορά τη δυσκολία πώλησης υπηρεσίας στις μέρες μας) στο κέντρο της πόλης της Καβάλας έχει στηριχτεί σε δύο βασικούς πυλώνες!
Το ήθος και το κοινωνικό μου έργο βοηθώντας, στο μέτρο του δυνατού, καθημερινά τους πάντες!
Και κυρίως την ειλικρίνεια μου!
Δεν δέχομαι από κανέναν να συκοφαντεί το όνομα μου, ειδικά από ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο, που από υπέρμετρη χαρά ή λύπη λένε ανοησίες για έναν άνθρωπο που δύο χρόνια στην ομάδα του Νέστου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα αγωνιστικό ή εξωαγωνιστικό!
Τρανό παράδειγμα οι εμφανίσεις μου στα 2 χρόνια στην ομάδα και ιδιαίτερα οι εμφανίσεις μου σε κάθε παιχνίδι με την προηγούμενη μου ομάδα τον ΑΟ Καβάλας.
100 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική καθαρές και με ήθος που οι περισσότεροι είναι αλλεργικοί σε αυτό!
Δεν είναι απολογητική δήλωση είναι δήλωση απογοήτευσης προς συγκεκριμένους ανθρώπους»!