Στέφανος Γουναρίδης: «Με το γκολ που πέτυχα έκανα χαρούμενες δύο ομάδες…»

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με το γκολ του οποίου άλλαξαν οι ισορροπίες στη «μάχη» της κορυφής στον 1ο όμιλο, μίλησε στη ΕΡΤ Σερρών για την εμπειρία του σκοραρίσματος που δεν ήταν πρωτόγνωρη...

Αναμφισβήτητα το πρόσωπο της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου Στέφανος Γουναρίδης, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στον αγώνα με το Νέστο, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και άλλαξε τις ισορροπίες στη «μάχη» της κορυφής. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για το γκολ που πέτυχε και για την χαρά που έδωσε τόσο στην δική του ομάδα όσο και στην Καβάλα, που απέκτησε πλέον πλεονέκτημα στην υπόθεση της κατάκτησης του τίτλου.

«Έχω σημειώσει κι άλλο γκολ, όταν έπαιζα στην Καβάλα»

Για το γκολ που πέτυχε στη Χρυσούπολη είπε: «ήταν το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μόλις κερδίσαμε το κόρνερ, γύρισα και κοίταξα προς τον πάγκο, ρώτησα πόση ώρα θέλουμε ακόμα, μου έκαναν νόημα να ανέβω κι έτσι πήγα στην αντίπαλη περιοχή και ήρθε το γκολ, το οποίο δεν ήταν το πρώτο στην καριέρα μου. Έχω ξανά πετύχει γκολ όταν ήμουν στην Καβάλα, την περίοδο 2009-2010, σε αγώνα ομάδων Κ20 στη Σούπερ Λίγκα, ως τερματοφύλακας της Καβάλας είχα πετύχει γκολ με βολέ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ίσως η μοίρα μου στο… σκοράρισμα συνδέεται με την Καβάλα»!

«Δεν το πίστευα όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα…»

Για το ότι το γκολ πανηγυρίστηκε πολύ από τους φίλους του ΑΟΚ τόνισε ότι: «ναι έχω ενημερωθεί ότι στο Οφρύνιο ειδικά το πανηγύρισαν έξαλλα. Έκανα… χαρούμενες δύο ομάδες. Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα, πολλά τηλεφωνήματα». Όσο για το πώς ένιωσε όταν σημείωσε το γκολ είπε: «όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα δεν το πίστευα. Μετά το συνειδητοποίησα και το πανηγύρισα έξαλλα».

«Δεν χάθηκε κάτι για το Νέστο»

Σχολιάζοντας στη συνέχεια την ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος ανάφερε ότι: «ήταν κάτι λογικό, δεν κατακρίνω κανέναν παίκτη και φίλαθλο της Χρυσούπολης. Ο Νέστος είχε το άγχος, το ήθελε πολύ το ματς για να μην χάσει την πρωτιά, προηγήθηκαν στο σκορ, το πανηγύρισαν έξαλλα, έγιναν κάποια φραστικά επεισόδια αλλά αυτά συμβαίνουν παντού σε τέτοια ματς». Όσο για το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε στη Χρυσούπολη μετά την ισοπαλία δήλωσε ότι «αν αυτά που διάβασα είναι αλήθεια πιστεύω ότι σε αυτήν τη φάση που είναι το πρωτάθλημα, αν γίνει κάτι στο Νέστο, μόνο κακό θα κάνει αυτό στην ομάδα. Έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος και πρέπει να είναι ενωμένοι, να τα δώσουν όλα και ότι γίνει. Άλλωστε υπάρχει και η ευκαιρία των μπαράζ για τους δεύτερους. Δηλαδή δεν χάθηκε κάτι».

«Δεν παίξαμε ούτε για την Καβάλα, ούτε για το Νέστο, αλλα μόνο για εμάς»

Καταλήγοντας ο Στέφανος Γουναρίδης επισήμανε ότι «όπως είπε και ο προπονητής μας Παύλος Δημητρίου ότι αυτή η ομάδα παίζει μόνο για τον εαυτό της. Αυτό μας είπε και ο πρόεδρος, ο Δημήτρης Κεραμάρης πριν βγούμε για τον αγώνα: «θέλω να παίξετε μόνο για εμάς, ούτε για την Καβάλα, ούτε για το Νέστο» μας είπε. Μπήκαμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε μόνο για εμάς».