Νέστος Χρυσούπολης: Ανακοίνωση συγνώμης από τους 3 αρχηγούς της ομάδας

Μκρτσιάν, Αθανασίου και Μελισσόπουλος απολογούνται για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με το Παραλίμνιο και στέλνουν μήνυμα ενότητας σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Συγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας ζήτησαν, οι τρεις αρχηγοί της ομάδας του Νέστου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Τρίτης (19/3). Ο Ανδρέας Ανδρέας Μκρτσιαν, ο Νάσος Αθανασίου και ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος απολογούνται (εκφράζοντας παράλληλα και όλους τους συμπαίκτες τους στην ομάδα) για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, επισημαίνοντας ότι η απογοήτευση και η στεναχώρια για τους ίδιους ήταν διπλή από την στιγμή που στις 22 αγωνιστικές που αγωνίστηκαν κέρδισαν 53 παλικαρίσιος βαθμούς.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται η ανάγκη η ομάδα να κρατηθεί ενωμένη σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος  και επισημαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να την διχάζει.

«Ονειρευόμαστε πιο πολύ από τον καθένα αυτόν τον τίτλο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αρχηγών της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Σαν αρχηγοί της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κάθε υγιή φίλαθλο που παρευρέθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλων Παραλιμνιου για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα!!! Η απογοήτευση, ο εκνευρισμός και η στεναχώρια μας σίγουρα είναι διπλή γιατί κάθε Κυριακή τις τελευταίες 22 αγωνιστικές με το υπέρμετρο πάθος μας έχουμε κατακτήσει 53 παλικαρίσιους βαθμούς! Ονειρευόμαστε πιο πολύ από τον καθένα αυτόν τον τίτλο!!! Όλα αυτά πρέπει να μας κρατήσουν ενωμένους στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος!!! Από την πρώτη μέρα διοίκηση προπονητής και παίκτες έχουμε θέσει αυτό τον υψηλό στόχο και όλοι εσείς είστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πορείας !!!! Κανένας δε μπορεί να μας διχάσει!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με εσάς δίπλα μας για να πετύχουμε το στόχο μας!!! Η παραπάνω ανακοίνωση εκφράζει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα! Με εκτίμηση οι αρχηγοί της ομάδας»