Προπονητές Καβάλας: Τιμή για το σύνδεσμο τα «Καβαλιωτάκια» στον πάγκο του ΑΟΚ

Ανακοίνωση με την οποία εκτός των συγχαρητηρίων στον ΑΟΚ τονίζεται το γεγονός ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας απαρτίζεται από Καβαλιώτες προπονητές

Ανάμεσα στις πολλές ομάδες και συλλόγους που εξέφρασαν δημόσια τα συγχαρητήρια τους στον ΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι και ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου της Καβάλας. Στην ανακοίνωση του πέρα από τα συγχαρητήρια τονίζεται ότι για τον σύνδεσμο είναι ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι το προπονητικό team της ομάδας αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από Καβαλιώτες (Δερμιτζάκης, Βακιρτζής, Γουνελάς, Σουμουλίδης). Επίσης δίνονται συγχαρητήρια τόσο στο Νέστο για την κατάκτηση της 2ης θέσης, όσο και στον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση και το Προπονητικό team του ΑΟ Καβάλας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στην νέα Football League. Η επιτυχία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για το σύνδεσμό μας αφού το προπονητικό team του ΑΟΚ αποτελείται από Καβαλιώτες προπονητές.

Επίσης, εύχεται στη Διοίκηση και στο προπονητικό team  του Νέστου Χρυσούπολης,  να καταφέρουν να πετύχουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία μέσω της συμμετοχής των αγώνων μπαράζ.

Τέλος, συγχαίρει και τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού μας, τον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης για την επίτευξη των στόχων τους μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».