Αετός Ορφανού: Ο Σίτσας πήγε στα Τρίκαλα, στον πάγκο ο Καραγιαννίδης

Αιφνιδιαστική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και λίγες ημέρες πριν συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Η αποπομπή του προπονητή στην ομάδα των Τρικάλων έφερε ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία του Αετού Ορφανού. Ο προπονητής της Δημήτρης Σίτσας, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και λίγες ημέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Θεσσαλική ομάδα, η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την λύση της συνεργασία της με τον Σλοβένο προπονητή  Μίλος Κόστιτς.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μίλος Κόστιτς. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Σίτσας ο οποίος έχει εργαστεί σε Άρη, ΑΕΛ, Αετό Ορφανού». Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η ομάδα της Καβάλας, μένει αναπάντεχα χωρίς προπονητή, και όπως όλα δείχνουν στον πάγκο της την μεθεπόμενη Τετάρτη στο «Ανθή Καραγιάννη» θα καθίσει ο αρχηγός της Κώστας Καραγιαννίδης!

Αετός Ορφανού: «Ευχαριστούμε για την επιτυχημένη συνεργασία κόουτς»

Η διοίκηση του Αετού Ορφανού με δική της ανακοίνωση ευχαρίστησε τον πρώην, πλέον, προπονητή της για τα δύο χρόνια της συνεργασία τους και εύχεται επίτευξη των στόχων τους στη νέα του ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του Αετού με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κόουτς Δημήτρη Σίτσα για τα δύο χρόνια της συνεργασίας τους όπου υπήρχαν μόνο επιτυχίες. Του εύχεται καλή συνέχεια και εκπλήρωση του στόχου με την νέα του ομάδα».