Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Συναινετικό «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Σίτσα

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωση την κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας, μετά από 5 αγωνιστικές στη Γ’ Εθνική όπου η ομάδα δεν κέρδισε ούτε ένα βαθμό

Τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σίτσα ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης (7/12) η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου. Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε σελίδα του συλλόγου στο fb τονίζεται ότι η διακοπή της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει, ενώ επισημαίνεται ότι ο κ. Σίτσας αντιμετωπίζεται απ’ όλους στην ομάδα ως φίλος.

Ο «Μέγας» που ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή ότι θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον ΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, δεν είναι ακόμα έτοιμος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, έχοντας μόνο ήττες στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σίτσας δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», γιατί ήταν τιμωρημένος.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου αναφέρει: «Η Διοίκηση του ΄΄Μέγα Αλέξανδρου΄΄ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σίτσα κοινή συναινέσει!    Μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους της ομάδας προς τον κ.Σίτσα! Ήρθε σαν φίλος και έτσι τον βλέπουμε όλοι στον ΄΄Μέγα΄΄»!