Νέστος: Έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο (0-0) στη Ν. Τρίγλια

Χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα η ομάδα της Χρυσούπολης πήρε «λευκή» ισοπαλία στη Χαλκιδική και απέκτησε προβάδισμα, έχοντας τον επόμενο αγώνα στην έδρα της

Προβάδισμα ανόδου στην Football League απέκτησε ο Νέστος, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μπαράζ που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (5/5) στη Ν. Τρίγλια της Χαλκιδικής με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Η δευτεραθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέσπασε «λευκή» ισοπαλία και τώρα πλέον θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην επαναληπτική αναμέτρηση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (12/5) στη Χρυσούπολη για να μπορέσει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του στόχου!

Το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, είχε ως πρώτο μέλημα να διαφυλάξει την άμυνα του και τα κατάφερε περίφημα, μιας και οι ευκαιρίες που σημειώθηκαν στα καρέ του Αθανασίου ήταν ελάχιστες με κορυφαία αυτή σε σουτ του Ευθυμιάδη στο 1ο ημίχρονο. Απ’ την άλλη πλευρά είχε ορισμένες πολύ καλές επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ με κορυφαία αυτή του Νικλητσιώτη που στο 73ο λεπτό βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα ο Σουάνης της Τρίγλιας δέχτηκε 2η κίτρινη (κόκκινη) για διαμαρτυρία στον διαιτητή και δεν θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στη Χρυσούπολη.

Οι παίκτες του Νέστου μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκαν στην κερκίδα των φιλάθλων τους, που ταλαιπωρήθηκαν από την συνεχή βροχόπτωση, και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Οι συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83’ Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75’ Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος

Νέστος: Αθανασίου, Μαϊδανός (90+ Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (60’ Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88’ Τζαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλητσιώτης (85’ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.

*** Στα υπόλοιπα παιχνίδια μπαράζ ανόδου από την Γ’ Εθνική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Αιολικός Μυτιλήνης – Ιωνικός  2-2 και Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 0-1.