ΑΟ Καβάλα: Την Κυριακή η στέψη του πρωταθλητή

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ όπου καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την φιλική συνάντηση  με την Ξάνθη

Η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα γίνει επίσημα το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου στο «Ανθή Καραγιάννη». Όπως είναι γνωστό ο ΑΟΚ έκλεισε ένα δυνατό φιλικό την συγκεκριμένη ημέρα με την Ξάνθη και μετά το τέλος της αναμέτρησης, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 19.00, ο αρχηγός της θα σηκώσει το κύπελλο του πρωταθλητή. Η επίσημη επιβεβαίωση της εκδήλωσης ήρθε από την ανακοίνωση τα ΕΠΣ Καβάλας όπου καλούνται οι φίλαθλοι όλης της Καβάλας να πάρουν μέρος. Επίσης, στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην πρόοδο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά και στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο που θα δώσει λίγες ώρες νωρίτερα ο Νέστος στη Χρυσούπολη κόντρα στην Τρίγλια.

«Το ποδόσφαιρο της Καβάλας εξελίσσεται μέρα με την μέρα»

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΟ Καβάλα, διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 εκδήλωση κατά την οποία θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια στον πρωταθλητή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2018 – 2019, ΑΟ Καβάλα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», λίγο μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ Καβάλα – ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00 μ. μ.

Η ΕΠΣ Καβάλας και η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα καλούν όλον το φίλαθλο κόσμο του νομού μας να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, στην οποία θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και την προπονητική ομάδα.

Το ποδόσφαιρο της Καβάλας κάνει βήματα προόδου και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. ΑΟΚ, Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Ορφανού, Κεραυνός Πέρνης και ο φετινός μας πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΚ θα μας εκπροσωπήσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις, ώστε το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Πριν από την εκδήλωση στο «Ανθή Καραγιάννη», καλούμε όλον το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει και την προσπάθεια του Νέστου Χρυσούπολης, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδό του στις 17:00 μ.μ. τη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής, για μια θέση που θα οδηγήσει στη Β’ Εθνική Κατηγορία».