Νέστος: Πικρή ήττα (0-1) από την Τρίγλια

Δεν μπόρεσε να κάνει το καθοριστικό βήμα για την άνοδο η ομάδα της Χρυσούπολης, χάνοντας τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, με πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Νέστου, μιας και στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (12/5) στο δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης, γνώρισε την ήττα από την Τρίγλια με 0-1. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα και τελικά το ποιος θα προβιβαστεί στην Football League, σημειώθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου με πέναλτι του Ντούνγκα!
Ο Νέστος (που στον 1ο αγώνα έφερε ισοπαλία 0-0) ειδικά στο 2ο ημίχρονο, πίεσε τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Τρίγλιας Στέφανο Παλαβράκη, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Φάσεις και γκολ

Η Τρίγλια απείλησε στο 25ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ ο Σγουρής σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα σουτ του Σαρβανίδη έδιωξε ο Αθανασίου.
Στο 30’ γυριστό σουτ του Νικλητσιώτη έφυγε άουτ, ενώ στο 40’ σουτ του Ορφανίδη έδιωξε ο Παλαβράκης.
Το 0-1 έγινε στο 43ο όταν ο Ντούνγκα πρόλαβε να κλέψει (σύμφωνα με τον διαιτητή Κατσικογιάννη) την μπάλα από τον Μκρτσιάν και ανατράπηκε από τον κεντρικό αμυντικό του Νέστου. Το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Ντούνγκα.
Στο 61’ ο νεοεισελθόν Τσελέπης βγήκε μόνος του με τον Παλαβράκης αλλά δεν μπόρεσε να τον «κρεμάσει», ενώ στο 76’ ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο Παλαβράκης έκανε την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας εντυπωσιακά.
Στο 79’ ο Ντούνγκα βρέθηκε μόνος του με τον Αθανασίου, αλλά δεν τον κέρδισε και στο 87’ σουτ του Τσαμπέγια απέκρουσε δύσκολα ο Παλαβράκης.
Ένταση μεταξύ των παικτών σημειώθηκε στο 89ο λεπτό, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα ο Μκρτσιάν.

Οι Συνθέσεις

Νέστος: Αθανασίου, Μαιντανός, Αρετάς, Χούσινετς (69’ Παπαδόπουλος) , Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος Ν. (69’ Τσαπέγια) , Ορφανίδης (53’ Τσελέπης), Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.
Τρίγλια: Παλαβράκης, Ζώτης, Λιόνης, Σγουρής (78’ Μπέτσας) , Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης (80’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Κεχαγιάς (85’ Πάλλας), Ντούνγκα, Σταυρόπουλος (88’ Προκοπίου).