AEK Καβάλας: Συναινετικό «διαζύγιο» με τον Παύλο Προβατίδη

Ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή, που πάρθηκε από κοινού – Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση

Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας του προπονητή Παύλου Προβατίδη με την ΑΕΚ Καβάλας ήρθε η στιγμή οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η απόφαση να μην συνεχιστεί η κοινή πορεία τους πάρθηκε από κοινού και ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου η οποία τον ευχαριστεί για την συνεργασία και τονίζει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν. Ο Παύλος Προβατίδης κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βυζάντιο, Αμισιανά και Βύρωνα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Παύλο Προβατίδη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στον άνθρωπο και άριστο οικογενειάρχη και μετά στον προπονητή Παύλο Προβατίδη που εργάστηκε σκληρά αυτά τα τρία χρόνια και κατάφερε, με τη βοήθεια και τη στήριξη της Διοίκησης της ομάδας, να ανεβάσει επίπεδο αυτό το ιστορικό σωματείο. Η πόρτα της ΑΕΚ Καβάλας θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους σαν τον Παύλο… Καλή συνέχεια κόουτς… Θα είσαι πάντα ένας από εμάς».