Αετός Ορφανού: Χέρι – χέρι με τον Παύλο Προβατίδη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία της ομάδας της Γ’ Εθνικής με τον Καβαλιώτη προπονητή

Λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Καβάλας ο Παύλος Προβατίδης συμφώνησε και τυπικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αετού Ορφανού, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην προπονητική του καριέρα!

Η γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Καβαλιώτη προπονητή έγινε με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, που και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία του εύχεται να είναι… σιδηροκέφαλος. Ο Παύλος Προβατίδης διαδέχεται στη θέση του προπονητή τον Δημήτρη Σίτσα, που συνεχίζει την καριέρα του στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά: «Ο Καβαλιώτης προπονητής Παύλος Προβατίδης θα είναι ο νέος τεχνικός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Πριν από λίγο ο πρόεδρος Νικόλαος Λαμπίδης έδωσε τα χέρια με τον φιλόδοξο προπονητή και τον παρουσίασε μαζί με όλη την υπόλοιπη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές… Σιδεροκέφαλος με υγεία δάσκαλε… Καλή σταδιοδρομία να έχεις»!

Η Διοίκηση του Αετού Οφρυνίου και ο νέος προπονητής της ομάδας Παύλος Προβατίδης προσκαλούν  ποδοσφαιριστές γεννημένους 2000-2003 το Σάββατο 25-6-2019 στα γήπεδα Mundialito (Αμισιανά) στις 18.00 για δοκιμαστικά. Πληροφορίες Παύλος Προβατίδης 6937362121 και Αλέξης Δήμου 6932563551!