Ορφέας Ελευθερούπολης: Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός σας πολιτισμός, κύριοι του Αετού Ορφανού;

Η διοίκηση του συλλόγου καταγγέλλει βανδαλισμό στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και σπάσιμο της πόρτας, μετά τον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ - Η ζημιά θα αποκατασταθεί με έξοδα του Αετού Οφρυνίου

Σε καταγγελία προς όλους τους αρμόδιους φορείς κατά του Αετού Οφρυνίου προχώρησε η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης, μετά τις εικόνες βανδαλισμού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας ύστερα από το άδοξο τέλος της αναμέτρησης των δύο συλλόγων το απόγευμα του Σαββάτου 2/3. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου του Αετού, η ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγώνα περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Ορφέα αναφέρει σχετικά:

«Η επιδρομή των βανδάλων. Δεν σεβάστηκαν τίποτα και προξένησαν σοβαρές ζημιές, στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, λίγη ώρα μετά τον αγώνα της ομάδας μας, απέναντι στον Αετό Οφρυνίου.
Καταγγέλλουμε το γεγονός σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Όλα αυτά σε ένα δημοτικό στάδιο, όπου αθλούνται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες σε καθημερινή βάση.

Κύριοι του Αετού Οφρυνίου, αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός; Να σπάζουμε πόρτες στα αποδυτήρια που μας φιλοξενούν;
Ο Ορφέας προξένησε κάποια φθορά στο γήπεδο σας ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο του νομού; Αυτό είναι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο;
Κύριοι της ΕΠΣΚ σας αρέσει αυτή η εικόνα; Καταργούνται τα πάντα. Και η ντροπή… ντράπηκε».

Άγνοια για το περιστατικό δηλώνει ο πρόεδρος του Αετού – Η ζημιά θα αποκατασταθεί με έξοδα της ομάδας του

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ο Δήμος Παγγαίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του Αετού Νίκος Λαμπίδης επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Μποσμπότη, του δήλωσε άγνοια για το περιστατικό και του εξέφρασε την πρόθεση για αποκατάσταση των ζημιών με έξοδα της ομάδας του. Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει σχετικά:

«Σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων κατά την διάρκεια του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Αετό Οφρυνίου, ο Πρόεδρος του φιλοξενούμενου σωματείου κ. Λαμπίδης Νικόλαος , σε επικοινωνία του με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου κ. Μποσμπότη Χρήστο, δήλωσε την άγνοια του για τις συγκεκριμένες φθορές και την πρόθεση του αυτές να αποκατασταθούν με έξοδα του σωματείου του».