ΑΕΚ Καβάλας: Παπαγιάννης και Τσονάκας θα δοκιμαστούν σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ

Προσκλήσεις για να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά τεστ προεπιλογή έλαβαν οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές

Ιδιαίτερα περήφανοι δηλώνουν οι παράγοντες της ΑΕΚ Καβάλας από το γεγονός ότι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του συλλόγου κλήθηκαν να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά τεστ προεπιλογής στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαγιάννη που κλήθηκε από την Ξάνθη και τον επιθετικό Βασίλη Τσονάκα που κλήθηκε από Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή με ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕΚ Καβάλας πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία πού έχει εδώ και πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω ανάδειξη των νέων αθλητών της παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης  για δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

Στα γραφεία μας έφτασε πρόσκληση από την ΠΑΕ για τούς ποδοσφαιριστές μας Παπαγιάννη Νικόλαο (τερματοφύλακας Γεννημένος 2004) και Τσονάκα Βασίλειο (επιθετικό Γεννημένος 2004) το διήμερο 24-25/5/19 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (Πηγάδια – Ξάνθης) υπό την επίβλεψη όλου του Τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας και τού Τεχνικού διευθυντή Θόδωρου Σαββίδη.

Επίσης ό ποδοσφαιριστής μας Τσονάκας Βασίλειος θα πάρει μέρος σε μια σειρά προπονήσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τό τριήμερο 20-21-22/5/19 στις αθλητικό κέντρο (Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης) μετά από επίσης πρόσκληση από την ΠΑΕ (Με διαμονή-διανυκτέρευση-διατροφή) στους ξενώνες εκεί. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές όπως και άλλοι παρακολουθούνται από το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων αυτών όλο το χρόνο (έχοντας πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας).

Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους γιατί ό πραγματικός στόχος μίας σοβαρής οργανωμένης και επιτυχημένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, είναι ή ανάδειξη τού ταλέντου των μελών της δίνοντας τους το βήμα για να κυνηγήσουν του όνειρο τους».