Νέστος Χρυσούπολης: Εξώδικα στους παίκτες για την ανακοίνωσή τους

Η διοίκηση της ομάδας περνάει στην αντεπίθεση, θεωρώντας την στάση των ποδοσφαιριστών δυσφημιστική

Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνάει η διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης σε ότι αφορά την γνώστη υπόθεση με την κόντρα της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ανέφεραν ότι τους οφείλονται χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Μetrosport», η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ομάδας της Χρυσούπολης δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά των ποδοσφαιριστών και σε πρώτη φάση θα αποσταλούν εξώδικα στα οποία θα καλούνται να ανακαλέσουν τους ισχυρισμούς τους. «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», ήταν επί λέξει στη «Μetrosport» οι κουβέντες του προέδρου, Νίκου Μπουντρούδη, με αφορμή το όλο ζήτημα.




Ισως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατά την οποία η διοίκηση κινείται, μέσω δικαστικής οδού, κατά παικτών. «Θεωρώ ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική», συμπλήρωσε ο Μπουντρούδης.

Δηλώνουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που αναδημοσιεύει και η mikriliga.gr η πρώτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής; «Κάναμε τεράστια υπομονή. Δεν είπαμε στην κυριολεξία κουβέντα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν απλήρωτοι. Μέχρι την τελευταία μέρα ήμασταν «κύριοι». Απόδειξη, ότι δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω όσον αφορά την αποχή πριν από το μπαράζ. Ο,τι ήταν να πούμε, το είπαμε μέσω της ανακοίνωσης», ήταν τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά των παικτών. Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν, έχουν να πάρουν χρήματα από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (5/6)

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι την προσεχή Τετάρτη (5/6) είναι να διεξαχθεί γενική συνέλευση, στις 19.00 στην αίθουσα του συλλόγου Ποντίων στην Χρυσούπολη, οπότε και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, με τον πρόεδρο του να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και να μην θέλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν θα μείνει στην προεδρία.