Γιάννης Καριωτίδης: Πήρε το αργυρό στους Πανελλήνιους εφήβων, αν και ανήκει στην κατηγορία των παίδων

Ο πρωταθλητής του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας καταρρίπτοντας συνεχώς τα ατομικά του ρεκόρ στο τριπλούν ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 14.72

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (23/6) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Κ20 στην Κατερίνη, με τον ΟΚΑΦ Καβάλας να σημειώνει ορισμένες σημαντικές επιτυχίες. Ο Γιάννης Καριωτίδης καταρρίπτοντας το ένα ατομικό ρεκόρ μετά το άλλο στο Τριπλούν, κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των νικητών και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με μεγάλη επίδοση 14.72 μ που αποτελεί και ρεκόρ συλλόγου. Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης είναι Παίδας.

Η Δέσποινα Παντέζου ήταν 4η στα 800 μ με επίδοση 20.53 ενώ ήταν και 5η στα 1500 μ με επίδοση 4.55.49.

Ο Λαφαζανίδης Απόστολος στο Τριπλούν έκανε επίδοση 13.30 κατέλαβε τη 12η θέση και έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων.

Ο Μισκάκης Χρήστος κατέλαβε την 7η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με 13.30 και στο ίδιο αγώνισμα ο Ιωαννίδης Θανάσης κατέλαβε την 14η θέση.

Πολύ καλή η παρουσία μας στη 4 x 100 με Λαφαζανίδη –Παρασκευόπουλο – Λαλίκο-Καριωτίδη με χρόνο 44.77.

Πολύ καλή και η παρουσία του Λαλίκου Σωτήρη στα 200 μ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που εκπροσώπησαν τον ΟΚΑΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές των παιδιών Εύη Παπουτσή και Σάββα Ιωαννίδη.