Αστέρας (Παίδες): Ο Μακαρατζής στην καλύτερη 5άδα [Φωτογραφίες]

Ο πλέι – μέικερ της ομάδας της Καβάλας ήταν ανάμεσα στους καλύτερους της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μέτσοβο

Μπορεί να ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 46ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο, με μία νίκη σε πέντε αγώνες, ωστόσο η συνολική εικόνα που άφησε ο Αστέρας ήταν καλή μιας και θα μπορούσε σε δύο απ’ τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε να είχε κερδίσει. Το ένα το έχασε στην 2η παράταση και το άλλο στις λεπτομέρειες. Ακόμα και έτσι έδειξε ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική και δίκαια έφτασε στους τελικούς.

Στο ατομικό επίπεδο, ο πλέι μέικερ της ομάδας της Καβάλας Παναγιώτης Μακαρατζής κατάφερε να ξεχωρίσει, μιας και επιλέχτηκε στην καλύτερη 5αδα της διοργάνωσης, γεγονός που αν μη τι άλλο είναι τιμητικό για τον ίδιο αλλά και τον σύλλογο του.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Μάριος Τσιροπούλης της ΔΕΚΑ και την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ματζούκας του Προμηθέα Πάτρας με την απονομή να πραγματοποιεί ο Κώστας Νικάκης.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Ζεϊδ Μούοσα του Πανιωνίου, Νικηφόρος Μπόλδογλου της ΔΕΚΑ, Ιωάννης Μερμίγης του Προμηθέα Πάτρας και Παναγιώτης Μακαρατζής του Αστέρα Καβάλας. Τα βραβεία παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στην έκτη ομάδα της Καλύμνου τα αναμνηστικά παρέδωσε ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου Ιωαννίνων Νίκος Καλής, όπως και στον πέμπτο Αστέρα Καβάλας. Ο ταμίας της ΕΣΚΑΒΔΕ Γιώργος Μπέστιας έκανε την απονομή στο τέταρτο Περιστέρι, ενώ στον τρίτο Πανιώνιο τα μετάλλια παρέδωσε ο Λάζαρος Σαββίδης. Στη δεύτερο ΔΕΚΑ τα μετάλλια απένειμε ο Κώστας Νικάκης ενώ στον πρώτο Προμηθέα Πάτρας την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου έκαναν οι Κωνσταντίνος Τζαφέας και Αριστείδης Γολέμης.

Πηγή: Basket.gr