Άρης Πηγών: Νέο μεταγραφικό «μπαμ» με Ρίζο

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο υλικό της ομάδας που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ

ΤΑα μεταγραφικά «μπαμ» συνεχίζονται από την ομάδα του Άρη Πηγών. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Αθανασάκη και Ντέντε, οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστή ακόμα μια σπουδαία κίνηση. Συμφώνησαν με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Ρίζο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ, όπου είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Άρης Πηγών καλωσορίζει στην οικογένεια του τον πιο πετυχημένο εν ενεργεία τερματοφύλακα του νομού Καβάλας. Με προϋπηρεσία σε ΠΑΟΚ, Λαμία, Αιγάλεω, Κιλκισιακό, Δόξα Κατοκοπιας, Χανιά, Λεωνίδιο, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Πέρνης, την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου – Ποτού. Ένας πραγματικός ηγέτης εντός γηπέδου. Καλώς ήρθες Δημήτρη Ρίζο».