Καβάλα 2004: Ο Ηλίας Δερβεντζής στον πάγκο

Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου

Την έναρξη της συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Δερβεντζή έκανε γνωστή η ομάδα της Καβάλας 2004, με ανακοίνωση της. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής: «Η Καβάλα 2004 ανακοινώνει ότι τη νέα χρονιά θα συνεργαστεί στα τμήματα υποδομής με τον Ηλία Δερβεντζή, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα σωματεία του Νομού μας».

Για 3η χρονιά συνεχίζει μαζί με την ΑΕΚ Καβάλας

Εν τω μεταξύ η ομάδα ανανέωση για 3η χρονιά τη στενή συνεργασία της με την ΑΕΚ Καβάλας, με τον προπονητή Γιάννη Κουμλιά να αποχωρεί από την θέση του, μιας και θα καθίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Καβάλας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ισαάκ Κουτσοκλένης. Η ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει: «Η ΑΕΚ Καβάλας και η Καβάλα 2004 συνεχίζουν για 3η χρονιά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους.

Κατ’ αρχήν, σαν διοίκηση της Καβάλας 2004 θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρώην προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Κουμλιά, που συνεχίζει στην ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας, καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε πολύ για τα δύο χρόνια συνεργασίας.

Ύστερα από το κενό που δημιουργήθηκε, νέος προπονητής της Καβάλας 2004 για τη νέα χρονιά αναλαμβάνει ο Ισαάκ Κουτσοκλένης, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό στο Halmstad University πάνω στην ανθρώπινη απόδοση και κάτοχος UEFA B. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε ποδοσφαιρικές ομάδες των ΗΠΑ και σε αθλητικούς συλλόγους του Νομού μας».