Energean Kavala BC: Απέκτησε τον «πύργο» Νταλό, επέστρεψαν Σαββίδης και Παντόπουλος

Μεταγραφικό ντεμαράζ από την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, που τις επόμενες ώρες κλείνει ακόμα ένα σέντερ

Τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την γραμμή των ψηλών, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έπεται και συνέχεια…

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη απέκτησε τον 24χρονο σέντερ Δημήτρη Νταλό, ο οποίος προέρχεται από τον Ερμή Αγιάς. Ο ύψους 2.05 αθλητής φεύγει για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Θεσσαλικό κάμπο, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του στον Σπάρτακο Λάρισας. Την σεζόν 2015-16 πήρε μεταγραφή και φόρεσε την φανέλα του ΓΣ Λάρισας, ενώ από το 2016 μετακόμισε στον Ερμή Αγιάς όπου αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Στην Ένωση δεν θα σταματήσουν εκεί σε ότι αφορά την ενίσχυση τους  μέσα στην ρακέτα, και έτσι ίσως ακόμα και την Τρίτη (16/7) ανακοινώσουν ακόμα μια μεταγραφή, αυτή τη φορά ενός έμπειρους σέντερ φορ.

Στην Καλαμίτσα και πάλι Σαββίδης και Παντόπουλος

Απ’ εκεί και πέρα στην Ένωση επιστρέφουν δύο Καβαλιώτες αθλητές, που φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα της. Πρόκειται για τον Πέτρο Σαββίδη και τον Ιάσωνα Παντόπουλο, που επιστρέφουν στο κλειστό της Καλαμίτσας από την Θεσσαλονίκη και τον Αίαντα Ευόσμου όπου ήταν συμπαίκτες.

Ο 21χρονος γκαρντ ύψους 2.02 τις χρονιές 2013-16 αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επέστρεψε στην Καβάλα, την προηγούμενη φορά που αυτή συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ακολούθως μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης στην Β’ Εθνική και απ’ εκεί στη Θεσσαλονίκη για τον Αίαντα.

Ο Ιάσων Παντόπουλος αγωνίστηκε στην Καβάλα την χρονιά που αυτή κατέκτησε τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του Άρη Θεσσαλονίκης και πέρσι βρέθηκε κι αυτός στον Αίαντα Ευόσμου. Είναι 20 ετών έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται ως τις θέσεις 3 και 4.