ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Αντικαθιστά» τον Απόλλων Σμύρνης στο Βώλακα

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θα «ανεβεί» στα ορεινά της Δράμας την επόμενη ημέρα της αναχώρησης της ομάδας της Αθήνας με την οποία θα δώσει φιλικό στις 14 Αυγούστου

Η «μηχανή» του ΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου άρχισε να κινείται σιγά – σιγά με την προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο με νεαρά ταλέντα της Καβάλας που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα Κ-17. Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η πρώτη από τις συνολικά 3 που έχουν προγραμματιστεί για το σκοπό αυτό, με την επόμενη να είναι το Σάββατο και την τελευταία την Δευτέρα.

Έκλεισε τον Στίκα – Στον Πανσερραϊκό ο Ψάλτης

Σε ότι αφορά την ανδρική ομάδα οι κινήσεις που γίνονται είναι ακόμα ανεπίσημες, όμως συνεχίζονται και πλέον αναμένονται ομαδικές ανακοινώσεις. Ο ΑΟΚ φαίνεται ότι έχει κλείσει οριστικά την συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Απόστολο Στίκα, που έχει θητεία στη Football League με τον Παναιγιάλειο, αλλά και στην Γ’ Εθνική της Ιταλίας. Από την άλλη πλευρά ο Χάρης Ψάλτης, που ήταν από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής τα τελευταία δύο χρόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από την γειτονική ομάδα.

Φιλικά με Κ-20 ΠΑΟΚ ΚΑΙ Απόλλωνα Σμύρνης

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 5 Αυγούστου και 5 ημέρες μετά θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ, ενώ στις 14 του μηνός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος από τις 5 έως τις 17 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Βώλακα. Την επόμενη της αναχώρηση της ομάδας της Αθήνας, θα βρεθεί εκεί ο ΑΟΚ που θα κάνει προπονήσεις μέχρι και τις 27 του μηνός.

2 «ανεβαίνουν» – 4 «πέφτουν»

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό στη συνάντηση των εκπροσώπων της Football League που έγινε χθες αποφασίστηκε ο αριθμός ομάδων που θα ανεβούν και θα «πέσουν» κατηγορία. Το πρωτάθλημα λοιπόν της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ κάτι που σημαίνει ότι οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι 4 τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Η σέντρα της νέας χρονιάς θα δοθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.