Το τροποποιημένο σήμα της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί επίσης στο «Ανθή Καραγιάννη», αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Το νέο ξεκίνημα του ΑΟΚ ως ΠΑΕ, φέρνει και αλλαγές (έστω και μικρές) στο σήμα της ομάδας! Η επίσημη ονομασία του συλλόγου είναι ΠΑΟ ΑΟ Καβάλα 1965, και σ’ αυτό το μήκος κύματος έρχεται και το τροποποιημένο σήμα που παρουσίασε ο σύλλογος.

Εν τω μεταξύ η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο φιλικό της παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Football League. Μετά την Κ-19 του ΠΑΟΚ (απ’ την οποία ηττήθηκε 1-2) θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ολοκληρώνει το δικό του βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Βώλακα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού της ομάδας μας, με τον Απόλλων Σμύρνης  που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας. Το φιλικό ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18: 30 και γενική είσοδο, 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές  που δεν συνεχίζουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και οι οποίοι τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αλλά και την περσινή προσέφεραν τα μέγιστα  συμβάλλοντας καθοριστικά για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανόδου. Η αγωνιστική τους παρουσία ήταν κάτι περισσότερο από συγκινητική, η προσφορά τους μεγάλη, τους διαβεβαιώνουμε ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».