ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δωρίζει το αυτοκίνητο της λαχειοφόρου αγοράς στο ΕΚΑΒ Καβάλας

Δεν βρέθηκαν οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών και των δύο κληρώσεων που έγιναν και έτσι η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να το παραχωρήσει για να βελτιωθεί η επιχειρησιακή λειτουργία του παραρτήματος της Καβάλας

Απ’ την στιγμή που δεν στάθηκε δυνατόν να βρεθούν οι τυχεροί των δύο κληρώσεων που έγιναν για το αυτοκίνητο Toyota Aygo, που αποτελούσε το έπαθλο της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε η ομάδα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ αποφάσισε να το δωρίσει σ’ ένα θεσμό που υπηρετεί όλους τους Καβαλιώτες και όχι μόνο! Ο λόγος για το ΕΚΑΒ της Καβάλας, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ θα αποκτήσει ένα όχημα προκειμένου να βελτιστοποιήσει την επιχειρησιακή του λειτουργία ιδιαίτερα  στις δυσπρόσιτες περιοχές  όπως η περιοχή της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αναγνωρίζοντας το δύσκολο και  απαιτητικό έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας και κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη θα ήθελε να προχωρήσει στην δωρεά ενός αυτοκίνητου μάρκας Toyota Aygo λευκού χρώματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ ως υπηρεσιακό ΙΧ όχημα  που θα επιχειρεί στον τομέα ΕΚΑΒ Καβάλας  για την βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής του λειτουργίας και την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών,  ιδιαίτερα  στις δυσπρόσιτες  περιοχές  του Νομού, όπως η περιοχή της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας.

Υπενθυμίζετε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μπει στην λαχειοφόρο αγορά στην οποία προχώρησε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Και  στις δύο κληρώσεις που έγιναν δεν βρέθηκε ο κάτοχος των λαχνών που το κέρδιζε. Δεδομένης μάλιστα της πολύ μεγάλης συμμετοχής των Καβαλιωτών στην αγορά των λαχνών «γεννήθηκε» από την πλευρά μας η ανάγκη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ανήκει στους Καβαλιώτες, να παραχωρηθεί δωρεάν στο ΕΚΑΒ Καβάλας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος θεωρούμε ότι η πρωτοβουλίας μας αυτή θα βρει και άλλους μιμητές αφού το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας είναι πάνω από όλα ανθρώπινο».