Αετός Καβάλας: Σκοπευτικές επιτυχίες σε Βουλγαρία και Κομοτηνή [Φωτογραφίες]

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους σκοπευτές του συλλόγου στο διεθνές γκραντ πρι σκοποβολής σκητ και στο τουρνουά κόμπακ σπόρτινγκ

Σε δύο διαφορετικούς αγώνες σκοποβολής ταυτόχρονα στο εξωτερικό και το εσωτερικό, συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου «Αετός», σημειώνοντας επιτυχίες.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του «Αετού» Αθανάσιος Ντενικοράκης και Παναγιώτης Παπαντωνίου, προσκλήθηκαν και συμμετείχαν στο διεθνές γκραντ πρι σκοποβολής σκητ «έπαθλο πρόκλησης αντμιράλ 2019», που έγινε στο Μπαλτσίκ της Βουλγαρίας.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διήμερη διάρκεια του προκριματικού αγώνα, οι αθλητές της Καβάλας καταφέρανε με επίδοση 96/125, αντίστοιχα και οι δύο, να προκριθούν ως δεύτερος και τέταρτος στον τελικό του αγωνίσματος, αφού ο πρώτος αθλητής είχε επίδοση μόνο 97/125.

Με πολύ χαμηλή επίδοση 7/20, ο Ντενικοράκης αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρώτος από την εξέλιξη του τελικού, καταλαμβάνοντας την έκτη (6η) θέση τελικά.

Ο Παπαντωνίου που συνέχισε, προσπάθησε ανεπιτυχώς για το βάθρο των απονομών και των μεταλλίων, και αναδείχθηκε τελικά τέταρτος (4ος) νικητής με επίδοση 20/40.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του εσωτερικού, ο Αθανάσιος Χάσπαρης συμμετείχε στην κατηγορία των βετεράνων στον 3ο αγώνα του τουρνουά σκοποβολής κόμπακ σπόρτινγκ του διοργανωτή «Ωρίων» Κομοτηνής, που περιλαμβάνει συνολικά 5 συνεχόμενους αγώνες, ο οποίος με συνολική επίδοση 17/25 + 17/25 = 34/50, αναδείχθηκε 1ος νικητής.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Αετός» προσκλήθηκε τιμητικά να συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου σκητ & τραπ Βουλγαρίας που θα γίνει στην πόλη Πλέβεν στο τέλος του Σεπτεμβρίου.