Άλλη μια εξαιρετική διεθνής εμφάνιση για τον Καβαλιώτη τενίστα με αμαξίδιο Ντίνο Διαλεκτόπουλο [φωτογραφίες]

Ο Ντίνος τα πήγε πολύ καλά στο Philippopolis Cup το οποίο διεξάγεται στη Βουλγαρία, γυρίζοντας στην Καβάλα με βαθμούς, άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, εμπειρίες και φυσικά διαφήμιση του αθλήματος και της Καβάλας

Για άλλη μια φορά ο Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο Ντίνος Διαλεκτόπουλος διέπρεψε Philippopolis Cup το οποίο διεξάγεται στη Βουλγαρία, γυρίζοντας στην Καβάλα με βαθμούς, άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, εμπειρίες και φυσικά διαφήμιση του αθλήματος και της Καβάλας.

Ο Ντίνος έπαιξε το πρώτο ματς με τον Kalin Asenov, τον καλύτερο παίχτη της Βουλγαρίας και τον κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Στη συνέχεια έπαιξε με τον Αυστριακό Joseph Riegler, νούμερο 38 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο έχασε με 2-0 σετ, φτάνοντας τελικά μέχρι τα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά.

Για τον Ντίνο η αδιάκοπη συμμετοχή στα διεθνή τουρνουά δίνουν προστιθέμενη αξία στον ίδιο και στο άθλημα, με την αυτοβελτίωσή του να είναι εμφανής, κάτι το οποίο δίνει με τη σειρά του ώθηση στον ίδιο να συνεχίσει, αλλά και κίνητρο στα άτομα με αναπηρία να βγουν από το σπίτι και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.