Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος: «Πέταξε» στην κορυφή ο Αετός Ορφανού

Αετός Ορφανού και Νέστος, με τα «διπλά» που πήραν στην Ξάνθη επί Ηρακλή Ζυγού και Άρη Αβάτου, βρέθηκαν στην 1η και 2η θέση της βαθμολογίας

Στην 1η και την 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φιγουράρουν, μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής, Αετός Ορφανού και Νέστος, ενώ αντίθετα ο Θεολόγος παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού ακόμα δεν κατάφερε να βρει την πρώτη του νίκη. Όσο για την Πέρνη υπέστη πικρή ήττα στη Χρυσούπολη από την Δόξα Κ. Καμήλας.

«Καθάρισε» στο 1ο ημίχρονο ο Αετός

Στην κορυφή του πίνακα βρίσκεται ο Αετός, μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε στη Γεννησέα της Ξάνθης από τον Ηρακλή Ζυγού. Η ομάδα της Καβάλας αν και έχασε πέναλτι στα μέσα του 1ου μέρους με τον Δουμάνη, «καθάρισε» τη νίκη λίγο πριν από την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, όταν μέσα σε 2 λεπτά πέτυχε 2 γκολ! Συγκεκριμένα στο 43ο ο Αποστολίδης ευστόχησε σε δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα, κάνοντας το 1-0 και στο 45ο λεπτό ο Δουμάνης έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν το σκορ στο τελικό 1-2 με τον Πανέρη στο 62ο λεπτό.

Ανέτρεψε το σκορ στο 2ο μέρος ο Νέστος

Μεγάλη νίκη, επίσης στην Ξάνθη, σημείωσε και ο Νέστος που αν και βρέθηκε να χάνει το 1ο ημίχρονο από τον Άρη Αβάτου, με αντεπίθεση στην επανάληψη όχι μόνο έφερε τον αγώνα στα ίσα αλλά πήρε και το παλικαρίσιο «διπλό» με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χακάν στο 33ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Χρυσούπολης απάντησε μέσα σε διάστημα 15 λεπτών στο 2ο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 62’ ο Μπλιός μετά από σέντρα του Αρετά έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1, ενώ στο 77’ ο Λίτσκας από κοντά έγραψε με προβολή το τελικό 1-2.

Αιφνιδιάστηκε, αντέδρασε, έχασε…

Στη Χρυσούπολη, ο Κεραυνός Πέρνης αιφνιδιάστηκε από τους φιλοξενούμενους στο τέλος του 1ου μέρους και στην αρχή του 2ου και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Δόξα Κ. Καμήλας, με τα γκολ των Μπονέρη και Κωνσταντίνου στο 42ο και 53ο λεπτό. Κατάφερε όμως να απαντήσει μέσα σε 4 λεπτά από το 57’ έως το 61’ με τους Κυριακόπουλο και Μπαντάνη και εκεί που φαινόταν ότι θα «γύριζε» το ματς, δέχτηκε ένα 3ο τέρμα με τον Σαρέγκο στο 76’. Απ’ εκεί και πέρα ρίσκαρε για να ισοφαρίσει και πάλι αλλά στο τέλος δέχτηκε και ένα 4ο γκολ με τον Γεράκη που έκανε το 2-4.

Ούτε τώρα ο Θεολόγος…

Ούτε και στην Αλεξανδρούπολη κατάφερε να πάρει ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, η Δόξα Θεολόγου. Αν και πάλεψε φιλότιμα κόντρα στην Ένωση Αλεξανδρούπολης δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε το νικητή ήρθε στο 22ο λεπτό με σουτ του Λίτσιου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 2ο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Ηρακλής Ζυγού – Αετός Ορφανού 1-2
Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 1-2
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Θεολόγου: 1-0
Πανσερραϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-1
Κεραυνός Πέρνης – Δόξα Κ. Καμήλας: 2-4
Κιλκισιακός – Πανδραμαϊκός: 0-3

Η Βαθμολογία

  1. Αετός Ορφανού 10 (10-3)
  2. Νέστος Χρυσούπολης 9 (9-5)
  3. Πανσερραίκός 8 (5-3)
  4. Πανδραμαϊκός 7 (7-2)*
  5. Απόλλων Παραλιμνίου 7 (6-3)
  6. Δόξα Κάτω Καμήλας 6 (9-9)
  7. Άρης Αβάτου 5 (6-4)
  8. Κεραυνός Πέρνης 5 (6-7)
  9. Ηρακλής Ζυγού 3 (4-4)*
  10. Ορφέας Ξάνθης 3 (3-5)*
  11. Ένωση Αλεξανδρούπολης 3 (5-8)
  12. Δόξα Θεολόγου 1 (0-7)
  13. Κιλκισικός 0 (0-10)*

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Η Επόμενη αγωνιστική
Αετός Ορφανού – Δόξα Κάτω Καμήλας
Πανδραμαϊκός – Ηρακλής Ν. Ζυγού
Δόξα Θεολόγου – Πέρνη
Ορφέας Ξάνθης – Κιλκισιακός
Νέστος – Ένωση Αλεξανδρούπολης
Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου
Ρεπό ο Απόλλων Παραλιμνίου