ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Διαβεβαίωση για ακόμα καλύτερη φιλοξενία της Ιεράπετρας στο 2ο γύρο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας προς την ΠΑΕ ΟΦΙ, την Αστυνομία της Ιεράπετρας και φυσικά προς τα λιγοστά αλλά μοναδικά μέλη των «Γαλάζιων Αργοναυτών» που ταξίδεψαν στην Κρήτη

Οι ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του ΑΟΚ στην Ιεράπετρα, οι οποίες αρχικά εκφράστηκαν δια στόματος του Παύλου Δερμιτζάκη στις δηλώσεις του μετά το άτυχο παιχνίδι, όπου ο τεχνικός της ομάδας είπε χαρακτηριστικά «μας σκλάβωσαν», συνεχίστηκαν με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Η ΠΑΕ ΑΟΚ λοιπόν με δελτίο τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί τον ΟΦ Ιεράπετρας και τονίζει ότι επιφυλάσσεται για ακόμα καλύτερη φιλοξενία στον 2ο γύρο, ενώ επισημαίνει την χαρά της ότι  και η Κρητική ομάδα ακολουθεί το δικό της δρόμο (σε ότι αφορά την αντιμετώπιση και την φιλοξενία των αντιπάλων) που είναι ο σεβασμός.

Επίσης ευχαρίστησε το Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας για τις διευκολύνσεις που χρειάστηκε η αποστολή για να φτάσει στον προορισμό της, ενώ έγινε ιδιαίτερα μνεία στους λιγοστούς αλλά μοναδικούς φιλάθλους της ομάδας, μέλη των «Γαλάζιων Αργοναυτών», που έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της, δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στην ομάδα της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας για την άψογη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης. Διαβεβαιώνουμε ότι η φιλοξενία μας θα είναι ανάλογη και καλύτερη στο παιχνίδι του β’ γύρου της Football League, διότι αποτελεί για εμάς πολύ μεγάλη ικανοποίηση όταν διαπιστώνουμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με εμάς, όπως είναι η ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Το δρόμο δηλαδή του σεβασμού και της αναγνώρισης της πραγματικής αξίας του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα υποχρέωση μας είναι δημόσια να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου Κρήτης και ειδικότερα το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, για τις πολύτιμες διευκολύνσεις που παρείχαν στα μέλη της αποστολής μας, μετριάζοντας σημαντικά την μεγάλη ταλαιπωρία μας, στην άφιξη της αποστολή μας στην Κρήτη.

Τέλος από καρδιάς ευχαριστούμε, τους λιγοστούς αλλά μοναδικούς Καβαλιώτες φιλάθλους, μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» οι οποίοι αψηφώντας την ταλαιπωρία, διένυσαν την Ελλάδα από τη μία άκρη της στην άλλη για να βρεθούν δίπλα μας και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και το καραβάκι. Η παρουσία τους στην κερκίδα του «Βουζουνεράκειου» ήταν συγκινητική, ήταν μοναδική για άλλη μία φορά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγο».