Καβάλα BC: Παλικαρίσιο «διπλό» στον Πολύγυρο

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πολύγυρου με 76-81, με ανατροπή του σκορ τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας, η οποία στο άνοιγμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής κέρδισε στον Πολύγυρο την τοπική ομάδα με 76-81. Με το νέο αυτό «ροζ φύλλο αγώνα» και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρας, το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη ότι μπορεί να παίξει με αξιώσεις στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9 πόντους 5 λεπτά πριν από το τέλος, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε το σθένος και την ικανότητα να «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει με 5 πόντους διαφορά. Πρωταγωνιστής αυτής της ανατροπής ήταν ο Θωμάς Αμπαράς, που «πυροβολούσε» κατά… ριπάς σ’ αυτό το διάστημα με δίποντα και τρίποντα!

Στην διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ, όμως στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά όπως τονίστηκε τον τελευταίο λόγο τον είχε η Καβάλα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 20-15, 32-33, 56-52 και 76-81.