ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Νέα χρονιά, νέα ελπίδα για το «καραβάκι»

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της διοίκησης με ευχές για μια χρονιά παρόμοια με αυτή που φεύγει σε λίγες ημέρες και ευχαριστίες προς τους φιλάθλους και τους χορηγούς

Την ελπίδα ότι η νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με αυτή που φεύγει, εκφράζει στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα  της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Τονίζεται ότι το 2019 ήταν δύσκολο και επίπονο για όλους, όμως το αποτέλεσμα της προσπάθειας για άνοδο από τη Γ’ Εθνική τους ικανοποίησε και τους έδωσε τη δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις νέες δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο. Μάλιστα επισημαίνεται ότι η γεύση που αφήσει η χρονιά είναι αυτή της απόλυτης ικανοποίησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ότι ο στόχος θα είναι και τη νέα χρονιά να προστεθεί ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό του συλλόγου. Επίσης γίνεται ιδιαίτερη μνεία προς τους φιλάθλους της ομάδας που αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας, καθώς επίσης και τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας που με τις χορηγίες του στήριξε την προσπάθεια και μοιράστηκε με τον ΑΟΚ την αγωνία των μελών του.

«Να προσθέσουμε και τη νέα χρονιά ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό της»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 με αφορμή της δύσης του 2019 εκφράζει τις πιο θερμές ευχές σε όλους για μία νέα ευλογημένη χρονιά. Η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη για όλους εμάς, αλλά μας αφήνει μία γεύση απόλυτης ικανοποίησης από την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League και η οποία δικαιολογημένα μας χαροποιεί ιδιαίτερα όπως βέβαια και όλους τους φιλάθλους μας. Μία άνοδος η οποία μας εφοδιάζει με δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο μας.

Το 2020 απέχει μόλις λίγες ώρες και σίγουρα μία νέα ελπίδα θα γεννηθεί. Ελπίδα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, για την ελληνική διαιτησία για όλο τον φίλαθλο κόσμο που πρέπει να επιστρέψει στα γήπεδα. Μαζί θα γεννηθεί η ελπίδα και η ακόμη μεγαλύτερη πίστη για όλους εμάς που «υπηρετούμε» τον ΑΟΚ, ότι η αγαπημένη μας ομάδα θα καταφέρει στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε να προσθέσει στο ενεργητικό της μία ακόμη επιτυχία.

Κλείνοντας θεωρούμε υποχρέωση μας αρχικά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι μέσα στο 2019 ήταν διαρκώς δίπλα μας. Αποτέλεσαν ολόκληρη την ποδοσφαιρική χρονιά, τον 12ο ποδοσφαιριστή στον πλευρό της ομάδας μας, σε κάθε προσπάθεια μας δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να βγάλουμε σε πέρας με επιτυχία το έργο μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς επίσης όλους τους χορηγούς μας, τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες και τους εκπροσώπους  φορέων και παραγωγικών τάξεων οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία μας σε έναν αγώνα κοινό.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, έτος με ευτυχία και χαρά να είναι το 2020 και πραγματικά μία χρονιά γεμάτη με πολλές επιτυχίες για τον Καβαλιώτικο αθλητισμό, όλες τις ομάδες μας και βέβαια για τον ΑΟΚ μας».