ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Απέκτησε Κόκκορη, έδωσε δανεικό τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας για την περίοδο του Ιανουαρίου – Δανεικός στο Νέστο Χρυσούπολης ο αρχηγός

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση στην περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/1) η ομάδα της Καβάλας. Απέκτησε τον 22χρονος μεσοεπιθετικό Αριστείδη Κόκκορη, ο οποίος πριν από περίπου 10 ημέρες είχε λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Οθέλλου Αθηένου της Λάρνακας στην Κύπρο. Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στον Παναιτωλικό ενώ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Γενάρη πήρε μεταγραφή στον ΝΠΣ Βόλου. Στους Βολιώτες αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια πετυχαίνοντας δύο γκολ. Την σεζόν 2017-18 ήταν μέλος της ομάδας του Παναιγιάλειο όπου έπαιξε σε 22 παιχνίδια και σκόραρε τέσσερα γκολ.

Η μεταγραφή αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά κινήσεων που έχουν προγραμματιστεί από την διοίκηση της ΠΑΕ και τον προπονητή, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά και οι αδυναμίες που διαπιστώθηκαν στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Football League. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, σε ότι αφορά τα οικονομικά, ο ΑΟΚ θα προσπαθήσει να ενισχυθεί για να μπορέσει να πετύχει αυτό το… «κάτι παραπάνω» για το οποίο γίνεται λόγος απ’ την αρχή της χρονιάς, εκτός φυσικά από την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας.

Παράλληλα, ο ΑΟΚ επισημοποίησε την μετακίνηση του Γρηγόρη Παπαδόπουλου στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με δανεισμό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, κάτι που είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Κόκκορη. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Οθέλλου στην Κύπρο ενώ την περσινή χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Super League με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλου. Έχοντας θητεύσει και στην ομάδα του Παναιτωλικού και νωρίτερα του Παναιγιάλειου.

Επίσης θέλουμε να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του αρχηγού μας Γρηγόρη Παπαδόπουλου στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης με την μορφή του δανεισμού».