Φρίξος Πλατανοτόπου: Πορεία πρωταθλητισμού και 5 + 1 μεταγραφές

Η ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, μετά την 5η αγωνιστική κέρδισε 23 βαθμούς, όσους και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας

Η εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, με την οποία αναρριχήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συνδυάζεται με μια αξιοπρόσεκτη (μέχρι στιγμής) παρουσία και στο μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τον Φρίξο Πλατανοτόπου που με την τελευταία νίκη του επί τις ΑΕΚ Καβάλας έφτασε στους 23 βαθμούς συνεχίζοντας το επιτυχημένο σερί της. Η ομάδα πάντως δεν κάθεται πάνω στις «δάφνες» της πορείας πρωταθλητισμού που κάνει μετά την 4η αγωνιστική, αλλά φροντίζει να ενισχύεται συνεχώς. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση 5 ποδοσφαιριστών. Έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Μάρκου και Ζαφειρίου και σ’ αυτά προτίθενται αυτά των Χωλίδη, Καμουλάκου και Μανδαλιανού

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής:

  • Μπάμπης Χωλίδης (κεντρικός αμυντικός): από τον Παύλο Μελά Θεσ/νικης
  • Γιάννης Καμουλάκος (μεσοεπιθετικός): φοιτητής από τα Γιαννιτσά.
  • Βαγγέλης Ζαφειρίου (μεσοεπιθετικός): φοιτητής από Θεσ/νικη, προέρχεται από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.
  • Δημήτρης Μανδαλιανός (επιθετικός): από τον Ατρόμητο Χαλκερού
  • Μάρκος Μάρκου (επιθετικός): επιστροφή μετά από 5 χρόνια στην ομάδα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Φρίξου θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με μια τουλάχιστον ακόμα μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά από την ομάδα έχει αποχωρήσει ο Στάθης Μανώλκας που θα συνεχίζει την καριέρα του στον Κεραυνό Ελευθερών.

Στην ομάδα του Πλατανοτόπου δεν μπορούν να κρύψουν την μεγάλη τους ικανοποίηση για την πορεία του συλλόγου τους, που ξεκίνησε τη χρονιά με 5 συνεχόμενες ήττες. Τέσσερις στο πρωτάθλημα και μια ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο από τα Λιμενάρια. Απ’ εκείνο το σημείο και μετά όμως δεν είναι υπερβολή ότι πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού κάτι που αποδεικνύεται και από την βαθμολογική συγκομιδή. Από την 5η αγωνιστική μέχρι τώρα έχει κερδίσει 23 βαθμούς, όσους και ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ορφανού (απ’ εκείνο το σημείο και μετά).

Ο στόχος του συγκροτήματος του Νίκου Καραμπιμπέρη βέβαια δεν είναι να πρωταγωνιστήσει στην Α’ κατηγορία, αλλά να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή του και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα να στα αρκετά νεαρά παιδιά που διαθέτει στο ρόστερ του να αγωνιστούν.