Κύπελλο ΕΠΣΚ: Με ανατροπή πέρασε ο Νέστος

Η ομάδα της Χρυσούπολης βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον Αετό στη Χρυσούπολη αλλά ανέτρεψε το σκορ και πήρε την πρόκριση με 2-1στα ημιτελικά – Τα Λιμενάρια πήραν τον «τελικό» της Θάσου

Ο Νέστος ήταν ο μεγάλος νικητής του πρόωρου τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) στη Χρυσούπολη. Επικράτησε με 2-1 του Αετού Ορφανού και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο σκορ. Το συγκρότημα της Χρυσούπολης βρέθηκε να χάνει 0-1 μόλις στο 9ο λεπτό, με σουτ του Σαλπιγγίδη, όμως στο 26’ ο Παπαδόπουλος με σουτ – κεραυνό από 40 μέτρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη ο Νέστος έκανε το 2-1 με δυνατό συρτό σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή και πήρε τη νίκη. Είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ, ενώ και ο Αετός είχε ορισμένες καλές στιγμές.

Οι συνθέσεις

Νέστος: Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Γεωργιάδης (93’ Κλοκίδης), Παπαδόπουλος (92’ Τζατζανάς), Ποδάρας, Αδαμάκης, Μπαϊκαρά, Λαζαρίδης (82’ Γρηγοριάδης).
Αετός: Χατζηνικολής (72’ Κυφωνίδης), Ελέζι, Πανάγος, Κωνσταντινίδης, Τουμανίδης, Καραγιαννίδης, Σαββατιανός, Γιάνα (66’ Παυλίδης Γ.), Σαλπιγγίδης, Ουζούνογλου, Τελίδης (36’ Δουμάνης).
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Αναγέννηση Λιμενάριων επικράτησε στο γήπεδο της, της Δόξας Θεολόγου με 2-0 με δύο γκολ του Δούμπλατζη στο 25ο και το 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέλος στην αναμέτρηση του Βερούλειου ανάμεσα στους κυπελλούχους της Β’ ΕΠΣΚ Ηρακλή Καβάλας – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των φιλοξενούμενων με 0-2 με δύο γκολ του Ότσου.