Αετός Ορφανού: «Φωνάζει» για τη διαιτησία του Τσιλίκα

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του συλλόγου της Γ’ Εθνικής για το παιχνίδι κυπέλλου με το Νέστο και την… επιείκεια του διαιτητή προς παίκτες των γηπεδούχων

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προχώρησε η διοίκηση του Αετού Ορφανού. Εξέδωσε ανακοίνωση προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Τ. Τσιλίκα στο παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣΚ στη Χρυσούπολη κόντρα στο Νέστο. Η ανακοίνωση επικεντρώνεται σε δύο περιπτώσεις όπου πιστεύει ότι ο διαιτητής δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα παίκτες των γηπεδούχων για σκληρά φάουλ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί κύριοι της ΕΔ/ ΕΠΣ Καβάλας δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις στα τόσα χρόνια που υπηρετούμε την ομάδα μας αλλά θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σας στο βίντεο του παιχνιδιού όπου κατά την ταπεινή μας άποψη υπάρχουν δύο φάσεις αποβολής αντιπάλου ποδοσφαιριστή για επικίνδυνο παίξιμο (στον τερματοφύλακα μας Χατζηνικολή) και εσκεμμένο χτύπημα (κεφαλιά στον Σαλπιγγίδη). Δεν θεωρούμε τις δύο φάσεις δικαιολογία της ήττας αλλά παρακαλούμε να μην ξαναγίνουμε «θύματα» τέτοιων περιστάσεων… γιατί απλά ο Αετός και στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά πόσο μάλλον στα τρία χρόνια του στην Γ’ Εθνική δεν έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους».