ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Μια «γροθιά» κόντρα στην Ιεράπετρα

Κάλεσμα της διοίκησης της ομάδας προς το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και τους μαθητές για τον κρίσιμο αγώνα του «Ανθή Καραγιάννη»

Ακόμα ένα κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Καβάλας, εν όψει του δύσκολου και κρίσιμου αγώνα της Κυριακής, απευθύνει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ. Το «καραβάκι» αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας και θέλει να έχει στο πλευρό του τον κόσμο, με τον οποίο όπως επισημαίνει έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια στο παρελθόν. Το ίδιο θέλει να συμβεί και αυτή τη φορά στο «Ανθή Καραγιάννη» στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 καλεί όλους τους Kαβαλιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας έχουμε ξεπεράσει μέχρι τώρα πολλά εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτήν την φορά όμως περισσότερο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και κυρίως ενωμένοι όλοι μαζί σαν μία «γροθιά».

Έτσι καλούμε τους Καβαλιώτες φιλάθλους με τη δυναμική τους παρουσία να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας.

Η κρισιμότητα του αγώνα και η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, καθιστά κάτι περισσότερο από απαραίτητη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, συνεχίζοντας την προσπάθεια της, για ευαισθητοποίηση της νεολαίας, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας με την επίδειξη της αστυνομικής ή μαθητικής τους ταυτότητας κατά την είσοδο τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».