ΟΘΑ Καβάλας: Σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη

Το νεοσύστατο τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης συμμετείχε σε ημερίδα ορίων και το αγωνιστικό κολυμβητικό τμήμα στους διεθνείς αγώνες «Φάρος»

Σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου, οι αθλητές του ΟΘΑ Καβάλας. Τα κορίτσια του νεοσύστατου τμήματος της καλλιτεχνικής – συγχρονισμένης κολύμβησης πήραν μέρος στην ημερίδα ορίων στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ομίλου πήρε μέρος στους διεθνείς αγώνες με την επωνυμία «Φάρος» στην Αλεξανδρούπολη.

Στην ημερίδα ορίων η καλλιτεχνική – συγχρονισμένη κολύμβηση

Οι μικρές αμαζόνες του τμήματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΟΘΑΚ συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 23/02/2020 στην Ημερίδα Ορίων (1ο-7ο αστέρι) Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (Εθνικό Κολυμβητήριο). Την αποστολή συνόδευσε η έφορος του τμήματος Νίκη Χιωτάκη και η προπονήτρια Κική Αρσένη. Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν Ντοανίδου Μαρία, Καζά Λεοντία, Τσικρικώνη Χρυσούλα, Μοσχάκη Μιχαηλία, Γουργιώτη Αγλαια, Καζαζη Αναστασία και Ποιμενίδου Γεωργία.

Ο Σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στις προπονήτριες καθώς και στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθειά που γίνονται.

Επιτυχίες για την αγωνιστική ομάδα στους αγώνες «Φάρος»

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η αγωνιστική ομάδα του ΟΘΑΚ συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες «Φάρος» στην Αλεξανδρούπολη Διακρίθηκε ο Γιάννης Σκαρής με χρηματικό έπαθλο και σημειώθηκαν πολλά όρια και προσωπικά ρεκόρ από τα παιδιά. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν:

Καρκαλιανίδης Βύρων 2ος 200 μ. ύπτιο, Σκαρής Ιωάννης 2ος 800 μ. Ελεύθερο, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Πελετίδης Κωνσταντίνος, Ορνιθόπουλος Γεώργιος, Μανδαλιανός, Γιάντζη Βασιλική, Κασιμίδου Ραφαέλα, Άλλα Ντενάτα και Καλούδης Γιώργος με τον Άρη.