ΝΟΘΑ Καβάλας: Τα αγωνιστικά τμήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων τους

Σε Βιέννη, Ιωάννινα και Αθήνα θα βρεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι αθλητές του Ομίλου στην κορύφωση της αγωνιστικής περιόδου

Στην κορύφωση της αγωνιστικής χρονιάς φτάνουν οι υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του ομίλου. Πρώτος αναχωρεί για την Βιέννη ο Γιάννης Σκαρής, μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γκέκα, προκειμένου να πάρει μέρος από τις 11 έως τις 14/7 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών στα 10.000 μ. open water.

Το ίδιο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα θα βρεθούν οι Βύρων Καρκαλιανίδης, η Ελισάβετ Μαρκοπούλου και η Ντενάτα Άλλα όπου θα διεξαχθεί τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων ανδρών – νέων γυναικών – εφήβων. Την αποστολή συνοδεύουν η προπονήτρια Ισιγόνη Βαλσαμίδου και ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Μασάνης.

Τέλος στις 17/7 αναχωρεί για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ η μεγαλύτερη από τις 3 αποστολές, αυτή των κατηγοριών παίδων – κορασίδων – παμπαίδων Α και Β, όπου 19-22/7 θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η αποστολή αποτελείται από 18 αθλητές και αθλήτριες. Ο μεγαλύτερος αριθμός των αθλητών και αθλητριών είναι έμπειροι σε τέτοιου είδους συμμετοχές. Υπάρχουν όμως και αυτοί που παίρνουν μέρος για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

«Αρχικά να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε αυτούς που θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και δεν είναι άλλοι από τους Βασιλική Κολτσίδα, Δανάη Φιλιππίδου, Ιωάννα Παπανικολάου , Ιωάννη Κασσιμίδη, Ιωάννη Κουμουλιδη και Αναστάσιο Λεβέτα» αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου που συνεχίζει «στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες μας ευχόμαστε να χρησιμοποιήσουν εύστοχα την περσινή εμπειρία τους και όλα να πάνε καλά και σύμφωνα με τα πλάνα των προπονητών τους. Στις οικογένειες των αθλητών μας, ευχόμαστε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα των παιδιών μας, ως μια μικρή επιβράβευση για τον καθημερινό κόπο και την στήριξη που παρέχουμε στην προσπάθεια τους αυτή. Με την σκέψη και την θετική ενεργεία όλης της πόλης, πάμε  δυνατά, όλοι μαζί να φτάσουμε τον ΝΟΘΑΚ όσο πιο ψηλά».