Κύπελλο ΕΠΣΚ: Με το ένα πόδι στον τελικό ο Νέστος

Στον 1ο ημιτελικό του θεσμού κέρδισε με 5-0 την Αναγέννηση Λιμεναρίων

Με το ένα βήμα στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 26/2 ο Νέστος Χρυσούπολης. Η ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, υποδέχτηκε στον 1ο ημιτελικό του θεσμού την Αναγέννηση Λιμεναρίων στο γήπεδο της Χρυσούπολης και με το 5-0 με το οποίο επιβλήθηκε «καθάρισε» στην ουσία την υπόθεση πρόκριση και μετέτρεψε τον επαναληπτικό στη Θάσο σε τυπική διαδικασία. Το σκορ πήρε διαστάσεις στο 2ο ημίχρονο, οπότε και ο Νέστος πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ του αγώνα. Στο 1ο μέρος η Αναγέννηση κατάφερε να αμυνθεί αποτελεσματικά, ωστόσο στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν την άμυνα τους και κατέρρευσαν στο τέλος, όπου το σκορ από το 3-0 πήγε μέσα σε 2 λεπτά στο 5-0.

Ο Νέστος άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού με τον Λαζαρίδη, ενώ ο Δόντσος έκανε στο 56’ το 2-0.  Πέντε λεπτά αργότερα ο Γρ. Παπαδόπουλος έκανε με εύστοχο πέναλτι το 3-0, ενώ στα τελευταία 2 λεπτά (90’ και 92’) Αδαμάκης και Γρ. Παπαδόπουλος με απευθείας φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπλιος είχε δοκάρι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών Βυζάντιο – Βύρων Καβάλας θα κοντραριστεί (σύμφωνα με το πρόγραμμα) το Σάββατο (29/2) στις 15.30 στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος.