Αναβάλλονται και οι μαθητικοί σκακιστικοί αγώνες λόγω του κορονοϊού

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ συμμορφώνεται προς την απόφαση της Περιφέρειας ΑΜΘ για την αποτροπή της μετάδοσης της ασθένειας

Στην αναβολή του Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου προχώρησε η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ως συνέχεια στα μέτρα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού, που αποφάσισε η Περιφέρεια ΑΜΘ. Με ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση κάνει γνωστό ότι η προκήρυξη που εκδόθηκε παύει να ισχύει και ότι για τους εν λόγω αγώνες θα οριστεί συμπληρωματικοί όταν αρθούν οι περιορισμοί:

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αναφέρει σχετικά: «Αναβάλλεται το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα που επρόκειτο να διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου 2020. Η αναβολή γίνεται στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η πολιτεία για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού 2019-nCoV και της απόφασης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να αναβάλει όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις μέχρι τις 20 Μαρτίου τρέχοντος έτους.

Η σχετική προκήρυξη των αγώνων που έχει εκδοθεί από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» παύει να ισχύει. Για τους σκακιστικούς αγώνες θα ορισθεί νέα ημερομηνία με συμπληρωματική προκήρυξη που θα εκδοθεί, όταν αρθούν οι περιορισμοί».