Αετός Ορφανού: Σίλντι Γιάνα ο 10ος

Ανακοινώθηκε νέα ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου της Καβάλας που προετοιμάζεται για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Το μπαράζ των ανανεώσεων παικτών που είχαν εξαιρετική χρονιά στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θεωρήθηκαν απαραίτητοι και την ερχόμενη σαιζόν, συνεχίζεται στον Αετό Ορφανού.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, που θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στον πάγκο του συλλόγου, έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό Σίλντι Γιάνα. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Τον Βενιαμίν του έκλεισε και για την νέα περίοδο ο Αετός… ο Σίλντι Γιάνα θα έχει τις δικές του ευκαιρίες για να «πετάξει» με τα φτερά του Αετού στα ψηλά του Ελληνικού ποδοσφαίρου… Μικρέ υγεία να έχεις»

Υπενθυμίζεται ότι όλο το περασμένο διάστημα ο Αετός ανανέωσε τη συνεργασία σε 9 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του. Πρόκειται για τους Σωκράτη Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Κάπατζη, Σάββα Τουμανίδη, Νίκος Παυλίδη, Μανώλη Τσίλογλου, Κυριάκο Βουζουλίδη καθώς και τους νεαρούς Κώστα Σαλπιγγίδη, Λάζαρο Τελλίδη και Στέλιο Θεοδοσιάδη.