Βύρωνας Καβάλας: Μεταγραφικό «μπαμ» με Δημήτρη Μαχαίρα

Τον έμπειρο και ικανότατο μέσο που έχει 101 συμμετοχές στη Super League πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα

Εναν ποδοσφαιριστή που έχει πάνω από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Βύρωνας. Η ομάδα της Καβάλας που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου μέσου Δημήτρη Μαχαίρα, ο οποίος είχε 101συμμετοχές και 1 γκολ στη Superleague με τη φανέλα του Λεβαδειακού, την οποία φόρεσε από το 2009 μέχρι το 2017. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, ΟΦΗ και Καραϊσκάκη Άρτας στη Superleague 2, καθώς και στο Αιγάλεω, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Δράμα με την ομάδα του Πανδραμαϊκού.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαχαίρα. Ο 32χρονος μέσος, που έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με συμμετοχές και στη Super Leage 1 κατηγορία, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας επιβεβαιώνοντας ότι ο πήχης για το φετινό πρωτάθλημα έχει τοποθετηθεί ψηλά.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Βύρωνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο ίδιος, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο Αριστείδη Καρίπογλου, δήλωσε: «Εύχομαι την φετινή σεζόν να έχουμε υγεία και μια άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας σαν ομάδα!»

Δημήτρη, είναι μεγάλη χαρά να σε έχουμε μαζί μας»!

Ανανέωσαν Ευστρατίου και Τουμανίδης

Υπενθυμίζεται ότι ο μετά το «κύμα» των αποχωρήσεων βασικών παικτών από την περσινή ομάδα, ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Διονύση Ευστρατίου που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για 5η χρονιά, καθώς και του 27χρονου αμυντικού Σάββα Τουμανίδη.