ΓΣ Ελευθερούπολης: Στο ρόστερ του ο πρωταθλητής Ράπτης

Η ομάδα της Ελευθερούπολης επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 39χρονο πάουερ φόργουορντ που πήρε τον τίτλο στην Α2 με τον Χαρίλαο Τρικούπη

Όταν θέλεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέτεις στο ρόστερ σου πρωταθλητές. Αυτό ακριβώς έκανε το Σάββατο (4/7) ο ΓΣ Ελευθερούπολης, που επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του τίτλου της Α2 με τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

Ο 39χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν από τα βασικά στελέχη της εξαιρετικής πορείας του Χαρ. Τρικούπη προς την άνοδο στη Basket  League, έχοντας 10,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα. Ήταν μάλιστα αυτός που «σκότωσε» το ΓΣΕ στο εντός έδρας παιχνίδι πετυχαίνοντας 23 πόντους.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη. Ο Αλέξανδρος ήταν πέρσι Πρωταθλητής με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Στο ματς στην έδρα μας είχε πετύχει ως αντίπαλος 23 πόντους με 5/7 βολές, 9/9 δίποντα και είχε 9 ριμπάουντ. Η καριέρα του συνοδεύεται με πολλές διακρίσεις.

Ξεκίνησε στον Αρχέλαο Κατερίνης και στην συνέχεια Πιερικός, ΑΕΚ Άργους, Παγκράτι, Φίλιππος Βέροιας. Εθνικός, Δούκας, Δόξα Λευκάδας, Καστοριά.

Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας».