ΕΠΣ Καβάλας: Ακυρώθηκε ο μεγάλος χορός του Άρη Πηγών

Η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου, που ήταν η μεγαλύτερη του είδους σε όλη την περιοχή, δεν θα διεξαχθεί φέτος μετά το «απαγορευτικό» από τον Δήμο Νέστου λόγω πανδημίας

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Άρη Πηγών, που ήταν από τους μεγαλύτερους τους είδους του σε όλη την περιοχή, δεν θα πραγματοποιηθεί. Το ραντεβού κάθε χρόνο ήταν για τις 25 Ιουλίου, όμως αυτή τη φορά το απαγορευτικό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελιγμών. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε όλες τις προκαταρκτικές κινήσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ωστόσο απ’ τη στιγμή που ο Δήμος Νέστου αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις δραστηριότητες και το μήνα Ιούλιο, η απόφαση για αναβολή του χορού, από τον οποίο ο Άρης έβαζε στο ταμείου ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να «βγει» η χρονιά», ήταν μονόδρομος.

Η ανακοίνωση της αναβολής του χορού αναφέρει σχετικά: «Μετά από απόφαση του Δήμου Νέστου ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις σε δημοτικούς χώρους στον Δήμο μας για όλο τον Ιούλιο. Έτσι, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος δεν θα διεξαχθεί η εκδήλωση της ομάδας μας που γίνεται κάθε χρόνο στις 25 Ιουλίου στο γήπεδο του χωριού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη στους καλλιτέχνες που δέχτηκαν την πρόσκληση μας αλλά τελικά ακυρώθηκε».

Ανακοίνωση την απόκτηση του Μάλλιου

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Κώστα Μπανάσα από το Μακεδονικό Αγιάσματος, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιάννη Μάλλιου, που αγωνίστηκε σε Χρυσοχώρι και Ν. Καρβάλη. Από την άλλη πλευρά, παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Γιάννης Νάκου και Αλέξης Μίχος, με τη διοίκηση να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους τη σεζόν που πέρασε τονίζοντας ότι «η βοήθεια τούς ήταν σημαντική για την πορεία της ομάδας»!