Νέστος Χρυσούπολης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέο ΔΣ και συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου

Ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών βιώνει ο Νέστος Χρυσούπολης, μιας και το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα χρονιά είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό! Ο σύλλογος που μόλις πρόπερσι βρέθηκε στο κατώφλι της Football League βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κυριολεξία στον αέρα, μη έχοντας διοίκηση και το κυριότερο μη έχοντας προοπτική και λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως είναι γνωστό, πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες σύσσωμο το ΔΣ παραιτήθηκε από τη θέση του, ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος Σάββας Λαζαρίδης, ενώ οι δύο προσπάθειες για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης απέβησαν άκαρπες λόγω απουσίας των μελών του συλλόγου.

Την Τετάρτη 29/7 στο βοηθητικό γήπεδο

Πλέον οργανώνεται μια τρίτη προσπάθεια για την διεξαγωγή ΓΣ, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 7.00 το απόγευμα (στο βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Χρυσούπολης), όπου τα προς συζήτηση θέματα θα είναι η ανάδειξη νέου ΔΣ και η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν και αυτή η προσπάθεια δεν φέρει αποτέλεσμα, τότε ο μόνος δρόμος θα είναι η οικειοθελής αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική και η επιστροφή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Κανείς στη Χρυσούπολη δε θέλει να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια εξέλιξη, όμως όλοι αντιλαμβάνονται ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (κυρίως στον οικονομικό τομέα) θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποτραπεί το… μοιραίο! Κάποιες ελπίδες υπάρχουν, τις οποίες ορισμένοι προσπαθούν να τις κρατήσουν ζωντανες, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα!

Οι ομάδες που αποχώρησαν

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες Ενώσεις και ομάδες της γύρω περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρωταθλητή της ΕΠΣ Σερρών Εθνικού Σιδηροκάστρου που αρνήθηκε να συμμετέχει στη Γ’ Εθνική, ενώ το ίδιο έκαναν ο δευτεραθλητής και τριταθλητής του πρωταθλήματος. Εκτός είναι επίσης και η Δόξα Κάτω Καμήλας, αλλά και οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Δράμας Αμπελόκηποι. Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι στην πορεία μέχρι την περίοδο της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής ενδεχομένως και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.