Γιώργος Μαϊδανός: Το συγκινητικό αντίο στον ΑΟ Καβάλας

Ο 22χρονος ακραίος μπακ που μεταγράφηκε στη Λάρισα αποχαιρέτησε, με ανάρτηση του στο fb, όλους όσους συνεργάστηκε στον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Γιώργος Μαιδανός, που το Σάββατο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάρισα, αποχαιρέτησε τον ΑΟΚ και όλους όσους συνεργάστηκε σ’ αυτή τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος και εκτόξευσε την καριέρα του. Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με τις ευχές του η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, αλλά και την προτροπή του σε όποια παιδιά θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω να δουλέψουν εκεί που ο ίδιος δούλευε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Μαϊδανού έχει ως εξής:

«Έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Καβάλας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστησω δημόσια όλους όσοι με βοήθησαν την περσινή αγωνιστική περίοδο στον ιστορικό αυτό σύλλογο και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να προχωρήσω για μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου.

Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν και συγκεκριμένα τους κ.κ. Κωνσταντάρα, Δεληκάρη, Αντωνίου και τον κύριο Μαναφη. Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κόουτς κ. Δερμιτζάκη και όλους τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία μας και την βοήθεια τους έτσι ώστε να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά. Φυσικά οφείλω να ευχαριστησω  και όλους τους συμπαίκτες μου γιατί γίναμε μία οικογένεια που καθημερινά προσπαθούσε για το καλύτερο.

Για το τέλος άφησα τους σημαντικότερους συντελεστές αυτής της ομάδας. Αναφέρομαι στην υπέροχο κόσμο της Καβάλας που σε συνδυασμό με την άριστη συνεργασία που είχα με τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, με έκαναν να νιώσω πως βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα παρότι αγωνίστηκα για μία χρονιά.

Εύχομαι στην μεγάλη ομάδα της Καβάλας να έχει πολλές επιτυχίες και σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Σας ευχαριστώ όλους και για όλα!

ΥΓ: Οποίο παιδί είναι σε μικρή ηλικία και έχει φιλοδοξίες να κάνει το βήμα παραπάνω, να πάει να εργαστεί στο καφενείο του Μάκη του Αθανασιάδη…».