Energean Kavala BC: Μπαίνει και στην κατηγορία γυναικών στο μπάσκετ

Ανακοίνωση με αιχμές κατά όλων όσων δημιουργούν μια νοσηρή εικόνα για το άθλημα στην πόλη της Καβάλας

Την απόφαση της να μπει δυναμικά στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ και στα πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών, έκανε γνωστή η Energean Kavala BC με μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά όλων όσων δημιουργούν μια νοσηρή εικόνα για το άθλημα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται υπάρχουν αθλητικοί παράγοντες στην Καβάλα που κινούνται με άξονα την προσωπική και όχι συλλογική επιτυχία και αυτό είναι κάτι που απέχει πολύ από τη λογική των ανθρώπων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει αναλυτικά:

«Η Εnergean Kavala BC σας ανακοινώνει την συμμετοχή της στα πρωταθλήματα Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων!

Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο του αναπτυξιακού προγράμματος μας. Ένα πλάνο το οποίο έφερε την ομάδα των κορασίδων μας μετά από την κατάκτηση 3 συνεχόμενων πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και 2 προκρίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων, στην κατάκτηση της 3ης Θέσης! Μία επιτυχία για πρώτη φορά στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

16 αθλήτριες μας γεν. το 2004 έως 2007 συμμετείχαν σε αυτό το αναπτυξιακό πρόγραμμα και συνέβαλαν όλες σε αυτή την επιτυχία της ομάδος! Μία επιτυχία που βοηθάει κάποιες συναθλήτριες τους να πάρουν το μπόνους του 7% για την είσοδο τους σε Τεχνολογικές και Πανεπιστημιακές Σχολές! Επίσης είχαμε την χαρά να δούμε αθλήτρια μας με την στολή της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων και άλλες αθλήτριες μας να λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις του κλιμακίου Βόρειας Ελλάδος! Η Energean Kavala BC σχεδιάζει την επόμενη μέρα με προσεκτικά βήματα και με μοναδικό γνώμονα την καλυτέρευση των αθλητών της!

Τα κάθε είδους ευφυολογήματα αλλά και πλάνα που κυοφορούν κάποιοι στα αθλητικά στέκια της πόλης και δημιουργούν μία νοσηρή εικόνα ,η οποία δεν εκπορεύεται από ανθρώπους της ομάδας μας, μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους!

Η συλλογική και ομαδική ευθύνη που μας διακατέχει απέχει κατά πολύ από μεθόδους που εκπορεύονται με μοναδικό γνώμονα την προσωπική και όχι τη συλλογική επιτυχία»!