Energean Kavala BC: Τα εύσημα του Βαγγέλη Παππά στον Πέτρο Σαββίδη

Το επαινετικό σχόλιο του προέδρου της Ένωσης στο νεαρό Καβαλιώτη αθλητή της ομάδας, που ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις για τη νέα χρονιά

Μετά και την απόφαση του Δήμου Καβάλας να ανοίξει από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου όλες τις αθλητικές υποδομές της, είναι πλέον σίγουρο ότι εκείνη την ημέρα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, όπως είχε ακριβώς είχε οριστεί. Μέχρι τότε, στην Energean Kavala BC ευελπιστούν ότι θα έχουν κλείσει σ’ ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ τους, αφού κινούνται δραστήρια προκειμένου να κλείσουν τις δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις τους, που αφορούν έναν σέντερ φορ και έναν πλέι μέικερ.

Η Ένωση θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο, μιας και από την 12αδα που φορέσει τη φανέλα του συλλόγου τη νέα χρονιά, μόνο οι δύο ήταν στο περσινό ρόστερ. Στην ουσία δηλαδή ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης θα έχει 9 νέους παίκτες στη διάθεση του, συν το νεαρό Πρασίνη από το εφηβικό τμήμα (που πέρσι έπαιξε στη Αγ. Βαρβάρα) και τους… παλιούς Μπανάσα και Σαββίδη.

«Όταν έχεις στόχους χρειάζεται σκληρή δουλειά για να τους πετύχεις. Μπράβο Πέτρο»!

Ο τελευταίος μάλιστα δεν περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας για να ξεκινήσει τις προπονήσεις, μιας και ήδη έχει αρχίσει τη δουλειά, κάτι που σχολιάζει με πολύ επαινετικά λόγια ο πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Παππάς σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τονίζει: «Πέτρος Σαββίδης. Ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής ανανέωσε με την Energean Kavala BC και δεν περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Γυμνάζεται για να είναι έτοιμος για την Α2. Όταν έχεις στόχους χρειάζεται σκληρή δουλειά για να τους πετύχεις. Μπράβο Πέτρο»! Η Καβάλα ήθελε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους Καβαλιώτες παίκτες στη σύνθεση της, όμως αντικειμενικές δυσκολίες δεν της επέτρεψαν, οπότε στράφηκε αναγκαστικά σε άλλες λύσεις, που προέρχεται κυρίως από τις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου και ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα γίνει το τζάμπολ του κυπέλλου Ελλάδος. Ο στόχος της Καβάλας είναι να μπορέσει να σταθεροποιηθεί (επιτέλους) στη δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία και να αποφύγει το λάθη που έκανε τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκε στην Α2, απ’ την οποία υποβιβάστηκε άμεσα.