Πάνθηρες: Τζάμπολ στο κύπελλο Ελλάδος και στο βάθος Ολυμπιακός Πειραιώς…

Η πιθανότητα να υποδεχτεί στο κλειστό της Καλαμίτσας, τον πρωταθλητή Ελλάδος στο γυναικείο μπάσκετ, προέκυψε για την ομάδα της Καβάλας

Έγινε την 1η Σεπτεμβρίου η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος του μπάσκετ γυναικών όπως και των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών.

Με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου οι Πάνθηρες αντιμετωπίζουν μία μεγάλη πρόκληση στο κύπελλο.

Εάν την Κυριακή 27/09 στη Καλαμίτσα νικήσουν τον νικητή του αγώνα Νίκη Βόλου – Καλαμαριά θα αντιμετωπίσουν στις 11/10 πάλι στην Καλαμίτσα τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς.

Είναι ένα πρόσθετο κίνητρο οι αθλήτριες των Πανθήρων να συνεχίσουν με ένταση την προετοιμασία που ξεκίνησαν από τις 24 Αυγούστου, με στόχο μια πρώτη πρόκριση και μετά μια «γιορτή» για το γυναικείο μπάσκετ της πόλης μας.

Εντός έδρας θα είναι και ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Α2 γυναικών. Οι αγώνες ξεκινούν με την ισχυρή Πυλαία στις 20 Οκτωβρίου στην Καλαμίτσα και θα συνεχίσουν με Πανσερραϊκό (εκτός έδρας), Άρη και Ηρακλή (εντός), Απόλλων Καλαμαριάς (εκτός), Πανόραμα (εντός), Ασπίδα Ξάνθης (εκτός) , Παναθλητικό (εντός), με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται στις 13 Δεκεμβρίου εκτός έδρας με την Ιερισσό.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη την στήριξη όλων των φιλάθλων , ολόκληρης της πόλης στην προσπάθεια να εκπροσωπήσει αντάξια το μπάσκετ γυναικών της Καβάλας στα γήπεδα της Α2 εθνικής κατηγορίας.