ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Παραμένει το αήττητο σερί στα φιλικά. 1-1 με την Ξάνθη

Και το νέο φιλικό τεστ κόντρα στην Ξάνθη για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν θετικό

Ακόμα μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα της Καβάλας στην πορεία της προετοιμασίας της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (21/10) στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Ξάνθη, αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, διατηρώντας έτσι το αήττητο σερί της στα φιλικά προετοιμασίας που ξεκίνησαν πριν από ένα σχεδόν μήνα στην Ξάνθη, με αντίπαλο τον ΑΟΞ, όταν οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν επίσης ισόπαλες με σκορ 3-3.

Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη «κοίταξε στα μάτια» και πάλι τον αντίπαλο της, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπου θα συμμετέχει, δείχνοντας καλά σημάδια τόσο στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Σε ότι αφορά την επίθεση, μπορεί να μην ήταν τόσο «παραγωγική» σε σχέση με άλλους αγώνες, ωστόσο και εκεί η εικόνα της ήταν θετική.

Τα γκολ

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 26ο λεπτό όταν ο Γαβριηλίδης έβγαλε ωραία πάσα στα δεξιά στον Ορφανίδη και αυτός με ωραίο σουτ κέρδισε τον Βέλιτς κάνοντας το 1-0. Η Ξάνθη απάντησε με την συμπλήρωση του 45λεπτου, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου που δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Κυρίτση. Στην επανάληψη με την είσοδο πολλών παικτών και από τις δύο ομάδες ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες ήταν λίγες με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ στην εκπνοή του αγώνα όταν το σουτ του Οκάν, έδιωξε σχεδόν πάνω στην γραμμή ο Στίκας και ενώ είχε εξουδετερωθεί ο τερματοφύλακας Σταθάκης.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Αδαμάκης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Σταθάκης, Κολλαράς, Μαλανδρής, Παπαδόπουλος, Τενεκές, Γεωργακόπουλος, Γιαννάκος, Κοκκόρης και Κέρθι.

ΑΟ Ξάνθη: Βέλιτς, Κέβιν, Έμπερτ, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Έλλιοτ, Βόλτερς, Παπάζογλου. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Σιατραβάνης, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Στάθης, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Παντελιάδης και Πόποβιτς.