Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Άνοιξε λογαριασμό στην επαγγελματική πυγμαχία

Ασυγκράτητος ο Καβαλιώτης πρωταθλητής κέρδισε με τεχνικό νοκ- άουτ στον 1ο γύρο τον Αργεντινό αντίπαλο του στο Μεξικό, στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα

Ενα πυγμαχικό επαγγελματικό ντεμπούτο ακριβώς όπως έπρεπε και το άξιζε έκανε ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης στο Cavo San Lucas του Μεξικό σε μια πολύ καλή διοργάνωση που είχε μάλιστα μετάδοση και από το δίκτυο του ESPN.

Εκεί ο Τσοχαταρίδης αντιμετώπισε τον Αργεντίνο Jose Battaglia στα 69 κιλά καταφέρνοντας να τον τελειώσει στον πρώτο γύρο με τεχνικό νοκ – άουτ.

Ο Παναγιώτης όπως φαίνεται και στα πλάνα του αγώνα κυριάρχησε από το ξεκίνημα, πολύ ωραία στημένος απέναντι στον Battaglia τον κατέκλυζε με γροθιές σε σημείο που εκείνος να μην μπορεί να αντιδράσει!

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής πάτησε στο ρινγκ μετά από 2 ολόκληρα χρόνια, ξεπέρασε το λογικό άγχος από την αγωνιστική απραξία και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση με ένα οπλοστάσιο πολύ καλύτερο από αυτό που τον θυμόμασταν -δείγμα της πολύ σκληρής δουλειάς που έχει ρίξει όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να βρεθεί στο επίπεδο επαγγελματία που θέλει-, κατάφερε να ξεχωρίσει με αυτό το γρήγορο στοπ στον αντίπαλό του.

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης ευχαριστεί όλη την Ελλάδα, τον κόσμο που τον ακολουθεί και τον κατέκλυσε με μηνύματα, τους αθλητές και τους προπονητές που τον στηρίζουν πριν και μετά τον αγώνα.

Το 1-0 είναι πλέον γεγονός για τον Παναγιώτη και σύντομα με ορμητήριο το Μεξικό έρχονται νέες προκλήσεις για τον πυγμάχο μας πάνω στον οποίο πιστεύουμε πολύ.

Πηγή: ufight.gr