Οι Πάνθηρες Καβάλας συγχαίρουν την Εθνική ομάδα γυναικών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την μεγάλη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την πρόκριση στο Eurobasket 2021

Τα θερμά της συγχαρητήρια για τη μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του Eurobasket 2021 εκφράζουν προς την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών οι Πάνθηρες. Με ανακοίνωση τους χαρακτηρίζουν συγκλονιστική την επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός ότι η ΕΡΤ αλλά και τα ιδιωτικά κανάλια δεν κάλυψαν τον κρίσιμο αγώνα με την Εθνική Βουλγαρίας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Eurobasket 2021

«Μπράβο κορίτσια»

«Μέσα στην πανδημία, με τις αθλήτριες που αγωνίζονται εντός Ελλάδας να μην έχουν παιχνίδια και ρυθμό, η Εθνική μας με μια μεγάλη νίκη επί της Βουλγαρίας, κατάφερε να πάρει μια συγκλονιστική και πολύτιμη πρόκριση στα τελικά του Eurobasket 2021.
Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στο τεχνικό επιτελείο, μόνο οργή για την Δημοσία Τηλεόραση και τα ιδιωτικά ΜΜΕ που υποβάθμισαν το γεγονός και τη μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής μας.
Περιμένουμε άμεσα πλέον η Πολιτεία να επιτρέψει στην Α1′ Γυναικών να αγωνιστεί και να ακολουθήσει βήμα-βήμα ο υπόλοιπος οργανωμένος αθλητισμός».